Over Vertixo

Een succesvolle onderneming met onafhankelijke infrastructuur.

Vertixo, ooit begonnen op de zolderkamer als tijdverdrijf naast een studie. Nu een succesvolle onderneming met een volledig onafhankelijke infrastructuur in Nederland. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we maar één doel: Nooit meer offline. We geven advies met verstand van zaken en hebben een obsessieve focus op bedrijfscontinuïteit.

Onze historie

In 2007 is Vertixo opgericht als eenmanszaak en is tegenwoordig een Besloten Vennootschap (B.V.). De Besloten Vennootschap is in 2011 opgericht, daarmee heeft Vertixo destijds ook een nieuw KvK-nummer en btw-nummer gekregen. Dit veroorzaakt soms wat verwarring omdat op sommige sites de oprichting als 2011 wordt benoemd.

Wie zijn we

Nerds, techneuten, specialisten, programmeurs, geef ze een naam… Een mix van totaal verschillende persoonlijkheden die allemaal één ding gemeen hebben. Met veel passie en plezier werken aan technische uitdagingen van onze klanten.

Missie

In een wereld waar een razendsnelle verandering de enige constante factor is, hebben bedrijven die zich blijven ontwikkelen de grootste kans op succes. Vertixo ziet een uitdaging in de vernieuwingen die de sector met zich mee brengt. Ons team heeft een hoog kennisniveau en beschikt over moderne middelen, wij kennen de grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie en geloven dat slimme vooruitstrevende toepassingen voor veel organisaties hét verschil kunnen maken.

Visie

De innovatieve diensten die wij leveren zijn altijd gericht op maximale performance en hoge beschikbaarheid. Wij willen de kwaliteitsverwachtingen van onze klanten overtreffen en daarmee jouw onderneming een voorsprong geven. Vertixo zet technologie in om oplossingen te vinden die je vooruit helpen. Wij denken actief mee om te zien wat jouw organisatie efficiënter, doeltreffender en succesvoller kan maken.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com