Datacenter Services

Beheer & monitoring van jouw colocatie setup

Wij bieden colocatiediensten in verschillende datacentra in Nederland. Van shared colocatie eenheden tot complete ontzorging als het gaat om hardware beheer, netwerkinfrastructuur en twindatacenter setups. Of je nu slechts een enkele server, volledig rack of eigen cage wilt huren, we ondersteunen adviseren en beheren complete datacenter setups. Onze Datacenter infrastructuur wordt gehost op verschillende locaties in Nederland. Deze locaties zijn verbonden middels ons eigen netwerk. Vertixo beheert een eigen BGP (Border Gateway Protocol) netwerk tussen de meeste datacenter locaties in Nederland.

Dankzij onze samenwerking met meerdere datacenterpartijen hebben we op een groot aantal locaties in Nederland een actieve Point of Presence (PoP). Of je nu op zoek bent naar colocatie in de nabijheid van specifieke locaties, het opzetten van een disaster recovery-site of het uitbreiden naar nieuwe regio’s, we hebben de locaties en mogelijkheden om aan specifieke wensen te voldoen.

Maatwerkbenadering & onafhankelijk:

Wij geloven niet in one-size-fits-all oplossingen. Onze Datacenter Services worden op maat gemaakt en we zijn onafhankelijk om perfect aan te sluiten bij de eisen van jouw bedrijf. Onze flexibiliteit stelt je in staat om de infrastructuur te creëren en kunnen via onze eigen (darkfiber)infrastructuur volledig dedicated netwerkinfrastructuur realiseren tussen verschillende datacenter locaties. Ons team van experts staat voor je klaar om technische ondersteuning te bieden en eventuele uitdagingen aan te pakken. Van planning tot implementatie en verder.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com