(Hybrid) Cloud

De kracht van een public en private Cloud gecombineerd

Bij Vertixo begrijpen we dat de basis begint bij een solide IT-infrastructuur. Onze Infrastructure as a Service (IaaS) oplossing is ontworpen om je te voorzien van de flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Voordelen van onze IaaS cloudoplossing:

  1. Schaalbaarheid: Onze IaaS-oplossing biedt je de mogelijkheid om jouw IT-infrastructuur eenvoudig op te schalen of te verkleinen op basis van jouw behoeften. Of je nu te maken hebt met piekbelastingen of geleidelijke groei, je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.
  2. Kostenbesparing: Dankzij IaaS kun je de kapitaalinvesteringen verminderen die gepaard gaan met de aanschaf en het onderhoud van fysieke servers. Daarnaast betaal je een vast maandelijks bedrag op basis van het daadwerkelijk verbruik, waardoor de kosten voorspelbaar en beheersbaar blijven.
  3. Betrouwbaarheid: Onze infrastructuur verspreid over verschillende datacenters bieden een robuuste en betrouwbare infrastructuur met redundante systemen en geavanceerde beveiliging. Je gegevens zijn altijd beschermd en beschikbaar.
  4. Snelle implementatie: Je kunt snel aan de slag met onze IaaS-oplossing, zonder lange inrichtingstijden. Begin direct met het implementeren van jouw workloads en applicaties.

Met onze IaaS-cloudoplossing kun je je bedrijf wendbaarder maken, kosten verlagen en de efficiëntie verhogen. Laat ons je vrijblijvend adviseren en ontdek de voordelen van een flexibele, schaalbare en betrouwbare IT-infrastructuur.

(Hybrid) Cloud

Hybrid cloud is een oplossing waarbij je gebruik maakt van zowel private cloudresources (zoals on-premises datacenters) als public cloudresources (bijvoorbeeld AWS, Azure, of Google cloud). Dit hybrid model biedt een reeks voordelen. Organisaties kunnen profiteren van de flexibiliteit om workloads te verplaatsen tussen private en public clouds op basis van hun behoeften. Dit maakt het mogelijk om snel op- en af te schalen, afhankelijk van veranderende eisen. Door het hybrid model kunnen organisaties gebruikmaken van de kostenefficiëntie van public clouds voor niet-gevoelige workloads, terwijl ze de controle behouden over kritieke gegevens en toepassingen in de private cloud.

Sommige toepassingen vereisen lage latentie of moeten in de buurt van fysieke locaties worden uitgevoerd. Hybrid clouds stellen organisaties in staat om gegevens en toepassingen lokaal te verwerken, terwijl ze profiteren van de cloudmogelijkheden voor andere taken. Kortom, de hybrid cloud biedt een uitgebalanceerde aanpak voor organisaties die de voordelen van zowel private als public cloud willen benutten en tegelijkertijd controle, beveiliging en flexibiliteit willen behouden.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen en hoe we je kunnen helpen bij het optimaliseren van je IT-infrastructuur op basis van jouw specifieke behoeften.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com