Managed Services

Maatwerk is onze standaard

Wij begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom geloven we in het bieden van managed services die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelstellingen. We hebben ons gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen om ervoor te zorgen dat jouw IT-omgeving naadloos aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen. Bij ons is maatwerk de norm, geen uitzondering. We begrijpen dat jouw bedrijf specifieke uitdagingen en doelen heeft en we ontwerpen onze managed services om aan jouw exacte vereisten te voldoen. Geen one-size-fits-all oplossingen, maar oplossingen die zijn afgestemd op de core-business.

Technologie verandert voortdurend, en we houden ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen om jouw bedrijf concurrentievoordeel te bieden. We zorgen ervoor dat je profiteert van de nieuwste technologieën.

Uitbesteden van IT-Diensten

Het uitbesteden van jouw Infrastructuur kan op verschillende manieren plaatsvinden. Je hebt de optie om je bestaande IT-omgeving “as is” aan ons uit te besteden. Echter, in dat geval benut je niet ten volle de mogelijkheden om je omgeving te optimaliseren aan de hand van onze best practices. Een verdere stap gaat nog dieper: je kijkt niet alleen naar de optimalisatie van IT-ondersteuning voor je huidige processen, maar je gaat samen met Vertixo op zoek naar manieren om IT effectiever in te zetten om je bedrijfsdoelstellingen te behalen. In dit geval denken we ook mee over innovatie en werken we samen met jou aan een roadmap voor de digitale transformatie van jouw organisatie.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com