24/7 Support

24/7 ondersteuning, monitoring & Nederlandse support

Vertixo bevordert de continuïteit van kritische bedrijfsnetwerken, door het optimaal beheren van infrastructuren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op deze manier kun je, je zorgeloos concentreren op jouw business.

Continuïteitsmanagement

Wanneer je als organisatie 24/7 verantwoordelijk bent voor de operationele continuïteit van commerciële bedrijven en non-profit organisaties komt daar veel bij kijken. Het gaat verder dan enkel het uitvoeren van redundant hardware componenten. Het betekent dat onze organisatie en de infrastructuur ingericht moet zijn op het behouden van performance en beschikbaarheid. Vertixo heeft een team van engineers met verschillende disciplines. Met actuele kennis kunnen we inspelen op scenario’s waarbij veiligheidsproblemen een steeds grotere bedreiging vormen voor kritische infrastructuren. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen. Neem contact op.

Onafhankelijk & autonoom

Wanneer je continuïteitsgaranties met een 24/7 beschikbaarheid afgeeft door middel van een Service Level Agreement (SLA) moet je zorgen dat je onafhankelijk bent. Omdat externe partijen niet altijd het gewenste beleid voeren en daarmee de reactie en hersteltijd ernstig in gevaar kunnen brengen heeft Vertixo zoveel mogelijk kritische delen van de infrastructuur in eigen beheer. Dit betekent dat we minimaal gebruik maken van gelicenseerde softwarepakketten. In plaats daarvan maken we veel gebruik van open source. De afgelopen jaren heeft Vertixo geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen virtualisatieplatform op basis van KVM. Hiermee worden eindgebruikers voorzien van een eigen virtuele omgeving met alle redundante componenten. We kunnen virtualisatie bieden wat realtime over meerdere datacenter locaties verspreid kan worden.

We hebben zelf het beheer over ons eigen core netwerk en infrastructuur. Doordat wij RIPE member zijn kunnen wij ook direct toewijzingen van IP adressen verzorgen en beheren. Naast de vrij technische rol van het RIPE Network Coordination Center (NCC) is RIPE ook een platform waar professionals en belanghebbenden samen komen. Gezamenlijk wordt bedacht hoe het internet technisch en infrastructureel zou moeten worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de wereldwijde uitrol van IPv6.

Focus op toekomst

Wanneer je een infrastructuur beheert betekent dat je voorbereid moet zijn op ontwikkelingen binnen de sector. Het team van Vertixo is volledig gefocust op de uitbreiding van kennis. Onze engineers hebben een actieve rol binnen de open source community. Daarnaast hebben we veel kennis en ervaring met de meest uiteenlopende serversoftware, middleware en configuraties. Door een samenwerkingspartner en verlengstuk te zijn van jouw organisatie zorgen we er voor dat kritische applicaties en websites optimaal presteren en veilig zijn.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com