DDoS Attack Protection

Collectieve beveiliging tegen DDoS aanvallen

Het aantal DDoS-aanvallen neemt toe. Niet alleen het aantal aanvallen stijgt, maar ze krijgen ook hogere volumes en worden complexer. Omdat het zelf kopen, onderhouden en up-to-date houden van Anti-DDoS-apparatuur en verbindingen voor veel organisaties niet rendabel is, biedt Vertixo DDoS Attack Protection.

Wat is DDoS (Distributed Denial of Service)

Bij een DDoS-aanval doet een netwerk van heel veel computers een verbindingsverzoek naar een server. Deze server raakt overbelast en wordt heel traag of wordt zelfs onbereikbaar. Criminelen hebben een interessant businessmodel ontdekt in DDoS-aanvallen: ze persen bedrijven af en stoppen hun aanval pas nadat er is betaald. Mede daardoor is de piek in DDoS-aanvallen verschoven van grote, bekende bedrijven naar het MKB, dat een veel makkelijker doelwit is omdat ze vaak niet voldoende zijn beschermd tegen dergelijke aanvallen.

Hoe werkt het?

Normaalgesproken komt het netwerkverkeer rechtstreeks binnen op jouw server of netwerkinfrastructuur. Wannee je te maken krijgt met een DDoS-aanval, registreren wij de plotselinge toename van het verkeer en leiden dat verkeer automatisch om naar onze Anti-DDoS wasstraat. Daar scheiden we het DDoS-verkeer van het normale verkeer, zodat we het ‘geschoonde’ verkeer alsnog kunnen afleveren. Wanneer er een aanval plaats vindt zal je daar weinig van merken. We maken daarbij gebruik van robuuste apparatuur van bekende merken. En uiteraard sturen we je een heldere rapportage met alle details van de aanval.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com