Zakelijke Connectiviteit

Hoogwaardige netwerkdiensten voor veeleisende toepassingen

Een snelle, betrouwbare verbinding met het internet, de cloud en/of jouw vestigingen is essentieel voor de continuïteit van jouw organisatie. Vertixo levert high-end verbindingen voor zowel nationale als internationale partijen. Vertixo bezit een eigen redundante backbone waarvan uit wij onze klanten connectiviteit leveren. Wij maken in dit netwerk gebruik van de nieuwste technieken aangestuurd door eigen software. Hierdoor bent je altijd verzekerd van een snelle, betrouwbare verbinding.

Vertixo netwerk (AS59545)

Vertixo bezit een eigen redundante backbone waarmee wij onze klanten connectiviteit leveren. Wij maken in dit netwerk gebruik van de nieuwste technieken aangestuurd door geavanceerde software. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een snelle, betrouwbare verbinding.

  • 1:1 Redundante verbinding
  • Non-overbooked
  • Netwerkportal met inzicht in eigen interface(s)
  • 24/7 Engineering support
  • Samenwerking en kennisdeling
  • Betrouwbare en innovatieve partner
  • Geen vendor lock-in. Verschillende hardware en product series

RIPE member

Vertixo heeft alles in eigen beheer. Doordat wij RIPE member zijn kunnen wij ook direct toewijzingen van IP-adressen verzorgen en beheren. Naast de vrij technische rol van het RIPE Network Coordination Center (NCC) is RIPE ook een platform waar professionals en belanghebbenden samen komen. Gezamenlijk wordt bedacht hoe het internet technisch en infrastructureel zou moeten worden georganiseerd. Zoals bijvoorbeeld de wereldwijde uitrol van IPv6.

Future proof IPv6

Vertixo is gespecialiseerd op het gebied van IPv6. Als ISP-provider zien we een toenemende urgentie voor bedrijven om hun netwerkapparatuur te controleren op geschiktheid voor IPv6. Met al onze netwerkdiensten ben je voorbereid op de toekomst.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com