Managed Detection & Response (MDR)

Maximale controle over jouw internetverkeer

Voor veel bedrijven vormen beveiligingsbedreigingen de grootste bedreiging voor de continuïteit. Het beveiligen van data en applicaties is vereist. Kwaadwillende, hackers en concurrenten maken gebruik van lekken in jouw ICT-omgeving om informatie te verkrijgen. Hiermee kan er grote schade ontstaan door omzetderving of uitval van automatisering. Beveiliging van data en applicaties in jouw ICT-omgeving is daarom een absolute noodzaak. Er zijn veel verschillende dreigingen zodat het voor een ICT-afdeling moeilijk wordt om IT-security zelf goed te implementeren en onderhouden.

Inzicht & Analyse

Wanneer je maximale controle wilt over security risico’s is het van belang een juiste analyse te krijgen van de risico’s van jouw infrastructuur. Potentiële dreigingen moeten direct inzichtelijk worden om er effectief maatregelingen tegen te kunnen nemen.

Vertixo brengt de grootste security risico’s in kaart met het eigen Security Information & Event Monitoring (SIEM) systeem. Wij bieden organisaties 24/7 monitoring vanuit ons eigen Security Operations Center (SOC). De SIEM-dienstverlening is bedoeld om zo snel mogelijk een melding te maken als een partij die een bedreiging vormt inbreuk heeft gemaakt op interne infrastructuur, of dat probeert te doen. Wanneer er een dreiging wordt gedetecteerd zal deze automatisch door onze Firewalls of Anti-DDoS service worden gemitigeerd.

Vertixo Traffic Analyzer Service

Met de Analyzer is het mogelijk het verbruik te controleren op IP basis. Hierbij kun je zowel ingaande als uitgaande traffic analyseren. Hiermee wordt inzichtelijk waar het verkeer heen gaat of vandaan komt. Daarbij kun je een DDoS mitigeren en doorsturen naar een van de optionele Anti-DDoS voorzieningen.

Nadat de aanval verwerkt is, middels een Anti-DDoS service of een NuLL routing, krijg je middels deze tool inzicht. Hierdoor krijg je grip op toekomstige risico’s.

Vertixo Traffic Indexing Service

Bij de indexing service wordt de inhoud van het verkeer bekeken en geanalyseerd, ook wel deep packet inspection genoemd. Op basis van de inhoud kun je de impact meten op service en applicatie niveau. Dit biedt maximale inzichten en mogelijkheden voor additionele tegenmaatregelen zoals een Anti-DDoS service of een Managed Firewall.

Meer informatie?

We helpen je graag verder.

sales(at)vertixo.com