Steeds meer bedrijven zien de voordelen van IT-outsourcen naar een managed dienstverlening. Er zijn vier belangrijke redenen waarom organisaties kiezen voor het outsourcen van hun IT-omgeving:

Schaalbaar & flexibel

Met ons portal kunt u realtime uw hardware upgraden zonder enige investering. Hierdoor is er direct beschikking tot hardware wanneer dat nodig is. U bent verlost van grote investeringen waardoor u flexibel reageert op de veranderende omstandigheden. Neemt de ICT-behoefte af dan schaalt u de resources terug. Iets wat bij een eigen serverruimte niet mogelijk is.

Nieuwste technologieën

Vertixo maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Door een nauwkeurige samenwerking tussen onze developers en operations zijn wij in staat ons platform continu te vernieuwen en te verbeteren. Zo maakt u altijd gebruik van de nieuwste technologie zonder te hoeven te investeren in kennis en apparatuur. We zorgen altijd voor een redundante setting. Dit met als doel dat tijdens een upgrade of onderhoud uw hardware volledig beschikbaar blijft.

Kennis

Vertixo heeft 9 jaar ervaring. Door een actieve samenwerking in onze specialistische teams ontstaan nieuwe ideeën ter bevordering van de dienstverlening. Hierdoor kunnen wij u de service bieden die u bij geen enkel ander hosting bedrijf kunt krijgen. Door een samenwerking aan te gaan met Vertixo hoeft u zelf niet te investeren en kennis in huis te halen.

Geen investeringen.

Bij het uitbesteden van uw infrastructuur worden de kosten geconsolideerd in overzichtelijke maandelijkse bedragen. Hierdoor wordt uw budgettering velen malen eenvoudiger en heeft u inzicht en sturing in de totale kosten van uw infrastructuur. Door deze flexibiliteit kunt u anticiperen in plaats van grote lange termijn investeringen te moeten doen. In veel gevallen komen de kosten op de lange termijn hierdoor lager uit.