Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo zijn dé vakbeurzen op het gebied van IT-security, dataopslag en ITbeheer voor IT-managers en IT-professionals. De beurzen vinden in 2017 plaats op 1 en 2 november en staan volledig in het teken van Digital Driven Transformation. 

De organisatie die ICT alleen gebruikt om zijn systemen in de lucht te houden, heeft anno 2017 weinig bestaansrecht. Waar automatisering vooral ondersteunend is, wordt digitaal leidend. Steeds meer bedrijven kiezen een digital first-strategie. Hoe stuurt u uw organisatie in de richting van een digitaal gedreven transformatie? Welke digitaal getransformeerde diensten zijn van toepassing in uw business? En hoe wordt u een digital native? Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 helpen u op weg!

Vertixo

Een bezoek aan Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo biedt u de mogelijkheid om kenns  te maken met de security-specialisten van Vertixo. Er is over het algemeen weinig inzicht in bedrijfsprocessen en -activiteiten welke worden ondersteund door digitale infrastructuur. Organisaties realiseren zich daardoor niet hoe risico’s de bedrijfsresultaten negatief kunnen beïnvloeden. Gedurende deze beurs geven wij presentaties waarmee wij u inzichten geven in de wereld van Cloud en Cyber-criminaliteit.  Daarnaast presenteren wij u een aantal tools waarmee u uw systemen veiliger maakt.

Wanneer? Woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 (9.30 – 17.00)  

Waar? Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1