Vertixo bestaat vandaag precies tien jaar! In de afgelopen 10 jaar is er een hoop veranderd. Vertixo is uitgegroeid tot een volwassen onderneming die haar dienstverlening heeft ondergebracht in 8 verschillende datacentra. Wij zijn enorm trots op wat we tot nu toe bereikt hebben.

Het afgelopen jaar zijn wij verhuisd naar de Tivolilaan in Arnhem en werd een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld. Daarbij hebben we recent Arnhem Internet Exchange overgenomen. Ook in de toekomst zal ons team dag en nacht klaar staan om de continuïteit te garanderen. We bedanken iedereen voor het vertrouwen en hopen nog vele jaren samen te mogen werken.

De komende tijd zal het team van Vertixo verder worden uitgebreid om onze kwaliteit te kunnen borgen. Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuw cloud product. Op 1 en 2 november 2017 staat Vertixo op de Data & Cloud expo in de Jaarbeurs. Wij staan samen met 150 exposanten op het jaarlijkse event waar ons nieuwe cloud platform gepresenteerd zal worden.

U bent van harte uitgenodigd voor dit event en wij ontvangen u daar graag voor een hapje en een drankje. Uw persoonlijke toegangsbadge kunt u verkrijgen via onderstaande link.