Vertixo B.V. heeft met ingang van 11 augustus 2017 Arnhem Internet Exchange overgenomen. De overname past in de groeistrategie en visie voor de toekomst. Met de overname breidt Vertixo haar positie in de branche verder uit.

ARNIX B.V. is in 2013 gestart met het leveren van hoogwaardige connectiviteitsdiensten. In de afgelopen jaren zijn bedrijven, instellingen en scholen aangesloten op het ARNIX-netwerk.

Het initiatief is ontstaan in samenwerking met Data Center Arnhem en Vertixo. Omdat het colocatie datacenter in juni 2017 is verkocht aan Eurofiber heeft Vertixo besloten de aandelen over te nemen. Hierdoor kan Vertixo de dienstverlening en kwaliteit in de toekomst blijven garanderen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid het connectiviteitsplatform te gaan uitbreiden met security services.

Met de uitbreiding van de dienstverlening willen wij ons focussen op een toekomst waarbij security problematiek het grootste dreigement vormt voor bedrijfscontinuïteit. Inmiddels hebben wij onze dienstverlening onder gebracht bij 7 verschillende datacenter locaties. Hier zullen in november dit jaar 4 locaties aan toegevoegd worden. Vanwege de groei van onze infrastructuur en portefeuille zal ons team versterkt worden.

Voor meer informatie:

Tom Brautigam
T +31 (0) 26 202 27 00
tom.brautigam@vertixo.com